Het weer wordt beter...
19 februari 2026 - Torre del Mar, Spanje
We hebben nog paar dagen bijgeboekt in Vélez-Malaga. Het weer is nog te onstabiel om ons te verplaatsen en de bergen in te trekken. Wat wandelen, af en toe zonnen, weekmarkt bezoeken en Olympische spelen kijken. Karin is in een boek gedoken. De zon is onderweg.
Op zaterdag 14 februari naar karnavalsoptocht in Torre del Mar. Een bonte stoet. Het gaat hier meer om pracht en praal. Bij ons wordt meer de politiek en de gebeurtenissen op de hak genomen.
Volgende dag naar Ronda waar we een week verblijven. Het wordt zonniger en wind en regen nemen af. 16 Februari te voet naar de mooie stad Ronda. We zijn hier 2 jaar geleden ook geweest, toch de moeite waard om nog een keer te bezoeken.
Na op 17 en 18 februari wat wandelen en fietsen in de omgeving
hebben we 19 februari de bus genomen naar Setenil de bodegas, 2,27 euro pp. Erg mooi dorp waar de gevolgen van de laatste stormen nog goed zichtbaar zijn. Diverse gedeelten nog afgesloten.
Kenmerkend voor Setenil zijn de huizen en straten onder de overhangende rotsen. Als je eronder staat toch een beetje eng gevoel.
Genoten. Vanaf morgen weer volop zon en rond de 20 graden.

Ook hier is beterschap beloofd.Tenminste voor het weer,we zijn er allemaal aan toe,en de snotnaaze auch meug.
Geniet nog van de reis,veel plezier,en lieve groeten.
Enjoy en drive save en zeker achteruit Henk😉
Geniet nog een paar dagen van het goede leven. Straks moeten de handen weer uit de mouwen !
Save journey 🍀
En wat weer een prachtige foto’s. We genieten er elke keer weer van.
Wij hebben vandaag ook een voorproefje van de lente. Het is stralend zonnig weer.
Geniet ervan.
Groet Jan en Els