Home, sweet home

1 maart 2026 - Neer, Nederland

1 Maart 2026. Leuk weekend met de famile in de Ardennen gehad.

1000059489

Ons avontuur zit er weer op. Dit was onze laatste grote reis. Bedankt voor het volgen de afgelopen 3 jaar. We hebben met reislogger een leuk digitaal document opgebouwd waar we in toekomst (nu ook al) vaak in terug zullen kijken.

1. Noud Jacobs:
    1 maart 2026
    Leuk dat we konden mee genieten van jullie reizen, waarvoor dank.
  2. Marian:
    1 maart 2026
    Ja, bedankt voor al die leuke verhalen en foto’s!
    Tot ziens op de vaersepaad!
  3. Lia Jenniskens:
    1 maart 2026
    Ik vond het heel leuk om jullie avonturen te volgen, maar het volgende avontuur komt er ok aan😊.
    Welkom thuis
    Gt Lia en Henk
  4. Marlies Kusters:
    1 maart 2026
    Fijn dat we een beetje mee mochten reizen. En voor nu vooral welkom thuis!
  5. Henny van Rensch:
    1 maart 2026
    Prachtige verhalen Karin en Henk.
    Leuk dat ik op deze manier mee kon reizen.
  6. Fieke en Hans Nooijen:
    1 maart 2026
    Genoten van al jullie mooie verhalen en foto's.
    Welkom thuis. Nu op naar het volgende avontuur. Heel veel succes met de laatste fase van de bouw
    Fr. Fieke en Hans
  7. Helma en Eddy Verhoeven:
    1 maart 2026
    Welkom in het mooie Limburg.
    We hebben jullie tijdens één van jullie reizen mogen ontmoeten. Een cadeau op ons pad. Elkaar opgezocht in Limburg en weer ontmoet tijdens één na laatste reis van jullie.
    De mooie gesprekken en foto's. De verhalen, reis routes. Prachtige avonturen beleefd en het mag gezegd worden: jullie ZIJN prachtige, mooie mensen die volop in het leven staan. 💪😅
    Op naar een andere fase. Tot gauw. Xxx
  8. Paul en Annemiek:
    1 maart 2026
    Leuk om al die tijd een beetje met jullie mee te reizen. Genoten van alle foto's en verhalen. Nu genieten van de laatste bouwfase, het nieuwe avontuur Vaersepaad 13 komt steeds dichterbij. 😃
    Groetjes Paul en Annemiek.
  9. Marlies:
    1 maart 2026
    Karin en Henk, het was prachtig jullie te volgen.
    Wat een belevenis!
    Dat neemt niemand jullie meer af, en als ik de fam. foto zie, dan begrijp ik ook dat jullie na 3 jr “ zwerven” nu weer volop genieten van de gehele familie. Het leven blijft een grote reis!😃
  10. Lizet:
    welkom thuis !!
    thuis wacht ook een avontuur, jullie nieuwe (t)huis !
    het was zó leuk om jullie te kunnen volgen.
  11. Rita houwen:
    1 maart 2026
    Het moet toch wel bijzonder zijn geweest al jullie kids en kleinkinds Opgewacht te worden samen op de camping of huis met z,n allen zijn te vieren , weer thuis, fijn !!!! Nu op naar vearsepaad 13 !!! Gr rita
  12. Jan en Els Peeters:
    2 maart 2026
    Wij. vonden het erg leuk om een beetje met jullie te mogen meereizen en hebben genoten van de vele prachtige foto’s.
    Welkom thuis.
    Jan en Els
  13. Ada:
    2 maart 2026
    Fijn dat ik jullie heb mogen volgen!!!!

Mooi om te zien hoe jullie dit af gesloten hebben met familie.

Welkom thuis op Veersepad 13